Ploff

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Lime

€ 99,95 € 59,95

Ploff Crocodile 145 x 100 cm Zitzak Red

€ 79,95 € 39,95

Ploff Hippo 260 Liter Zitzak Fuchsia

€ 89,95 € 44,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

112 Artikel(en)

 1. 1
 2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

112 Artikel(en)

 1. 1
 2. 2

Ploff zitzakken

Wat is er nu beter dan relaxt uitrusten in een van de Ploff zitzakken. Volgens Ploff is er niks beter! Met het kleurrijke assortiment Ploff zitzakken zit er altijd een leuke kleur voor u tussen. Bovendien zijn de zitzakken van Ploff scherp geprijsd en zijn ze grondig getest, zodat ze niet zomaar kapot zullen gaan.

Alle Ploff zitzakken varianten op een rij

Doordat Ploff al enkele jaren zitzakken produceert, krijgen ze steeds meer gevoel wat een klant wil. Dit is ook te zien door de vele varianten Ploff zitzakken die ze aanbieden. Ploff heeft maar liefst 7 varianten zitzakken waar geen enkel ander merk zoals een Sit & Joy of Terapy zitzak tegen kan. De verschillende modellen zijn:

 • Giraffe: Deze zitzak kenmerkt zich door de hoge rugleuning. Ploff noemt het zelf de nek van een giraffe. Deze leuning zal uw nek en rug ideaal ondersteunen, zodat u makkelijk rechtop op een zitzak zit.
 • Crocodile: Deze Ploff zitzakken zijn ideaal voor buiten te gebruiken. Door het Polyester materiaal. Ook kunt uw kind hier ideaal op liggen.
 • Hippo: De Hippo zitzak lijkt een beetje op de Therapy druppel zitzakken. Deze soort zitzak is ideaal als poef een extra ‘stoel’ in de woonkamer.
 • Monkey: De monkey Ploff zitzakken zijn de wat kleinere zitzakken voor kinderen. Het heeft bijna dezelfde vorm als de giraffe zitzak, maar is dan een stuk kleiner.
 • Elephant: Ben je opzoek naar een grote Ploff zitzakken? Dan is de Ploff Elephant zitzak zeker iets voor u. Dit is een riante vierkante zitzak, waar u makkelijk met 2 personen op kan zitten.
 • Panda: De Panda Ploff zitzakken zijn bijna echte stoelen. Met een gebogen rugleuning, heeft u ook gelijk een armleuning en glijdt u niet zomaar van de leuning af.
 • Koala: Op deze zitzak zit uw kind ideaal. Met volwaardige armleuningen en een rugleuning, werkt deze zitzak als een stoel.

Alle Ploff zitzakken zijn gemaakt van waterafstotend textiel wat makkelijk schoon te maken is. Hierdoor kunt u ook makkelijk de zitzakken een keer naar buiten brengen. Daarnaast is de vulling gemaakt van gerecyclede polystyreen balletjes.

Bestel uw Ploff zitzak op zitzak.eu

Op zitzak.eu vindt u naast Ploff zitzakken ook Ploff deluxe zitzakken. Deze zitzakken zijn uitgevoerd met lederestoffen waardoor het niet alleen luxer is, maar ook luxer oogt. Naast de deluxe varianten heeft zijn de 'normale' Plof zitzakken verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Ook wordt iedere zitzak van Zitzak.eu zorgvuldig thuis bezorgd en streven we ernaar om deze binnen 5 dagen thuisbezorgd te hebben.

De beste Ploff zitzakken, vindt u op zitzak.eu!

  Ploff zitzakken | Zitzak.eu Ploff, Zitzakken, zitzak, Ploff zitzakken, ploff zitzak, zitzak ploff, zitzakken ploff, actie van de dag, dagaanbieding, Op zoek naar een leuke dagaanbieding? Klik hier en bekijk de hele collectie zitzakken online! ✓ Goed advies ✓ Snelle levering ✓ Laagste prijsgarantie
Ploff

Minimal Price: 9,95 9.95