Zitzak buiten

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Lime

€ 99,95 € 59,95

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Aqua

€ 99,95 € 59,95

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Fuchsia

€ 99,95 € 59,95
Filter makkelijk & snel
Geslacht
Merk
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

152 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

152 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom een zitzak buiten?

Lekker genieten met een zitzak buiten? Dat kan! De zitzak buiten is ideaal om heerlijk te genieten van en in de zon. Hij is makkelijk draagbaar en u kunt hem op alle gewenste plekken in uw tuin neerzetten. Zo kunt u genieten tot de laatste zonnenstraal verdwenen is. Maar ook bij een warme zomeravond kunt u genieten van dit comfort. Natuurlijk kunt u de zitzak ook binnen gebruiken. Door de verschillende vormen en kleuren, kunt u de zitzak helemaal naar uw persoonlijke smaak kiezen. Hierdoor past de zitzak buiten altijd bij uw buiteninterieur!

Handige informatie zitzak buiten

In een zitzak buiten kunt u lekker wegkruipen. De vulling bestaat uit gerecyclede polystreen balletjes, waardoor de zitzak buiten zich helemaal vormt tot uw lichaamshouding. De zitzak buiten is voorzien van een rits, waardoor u de balletjes makkelijk eruit kan halen. Als u de zitzak buiten op het gras wilt plaatsen, is dat geen probleem. Hij is makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje, zo kunt u alle eventuele vlekken verwijderen. Er is ook een zitzak buiten met een buitenhoes, deze kunt u in de wasmachine uitwassen. Er zijn verschillende merken zitzakken die geschikt zijn voor buiten:

  • Ploff
  • Terapy
  • Drop & Sit
  • Sit & joy

Verder zijn er ook nog verschillende vormen te kiezen: Sit & Joy Lounge Chair zitzak, Sit & Joy Balina zitzak, Terapy Baloo zitzak, Terapy Uli zitzak, Sit & Joy Childrens Chair zitzak, Sit & Joy Snoozy zitzak, Drop & Sit Pear zitzak, Ploff Hippo zitzak, Ploff Monkey zitzak, etc.

Zitzak buiten bij Zitzak.eu

De zitzak buiten kunt u bestellen bij Zitzak.eu. Zitzak.eu biedt de laagste prijs garantie. Bent u niet helemaal tevreden over de zitzak buiten of een ander product, geen probleem, u krijgt gewoon uw geld terug. Zitzak.eu heeft een ruim assortiment, en u kan kiezen uit het beste zitcomfort. Verder kunt u rekenen op 100% service. Heeft u vragen over de zitzak buiten of over een ander product, neem dan contact met ons op.

Wacht niet en bestel nu uw eigen zitzak voor buiten, ook leuk als cadeau!

Zitzak buiten

Minimal Price: 14,95 14.95