Ploff Deluxe

€ 0,00

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Leren poef van Ploff Deluxe

De leren poef van de nieuwe lijn Ploff Deluxe is nu exclusief verkrijgbaar bij Zitzak.eu! Deze stoere, leren zitzakken zijn gemaakt van kwalitatief echt leer en zorgen voor een robuuste uitstraling binnen ieder interieur. Geef een woonkamer een rauw randje met deze stoere nieuwe leren poef van Ploff Deluxe!

Leren poef van échte kwaliteit

De leren poef van Ploff Deluxe is gemaakt van kwalitatief en écht leer, waardoor deze leren zitzak lang meegaat en een ruwere uitstraling heeft. De kwaliteit is vergelijkbaar met de leren zitzakken van Fred de la Bretoniere, echter met een zeer voordelig prijskaartje. 

Door het kwalitatieve leer van de poef is deze goed schoon te houden. Ook zorgt het leer ervoor dat je heerlijk kunt zitten op de leren poef. Het materiaal draagt bij aan het hoge zitcomfort van Ploff Deluxe. Om de levensduur van de leren poef te verlengen, wordt aangeraden de zitzak voor gebruik goed in te spuiten met een verzorgend middel voor leer.

Leren poef in meerdere modellen

De leren poef ligt in drie verschillende modellen te wachten om een nieuw interieur op te sieren:

  • Ploff Deluxe Bull poef: 70x70x40 cm
  • Ploff Deluxe Buffalo poef: 85x85x40 cm
  • Ploff Deluxe Rhino poef: 60x80x40 cm

Deze modellen beschikken alle drie over andere afmetingen, zodat er altijd een leren poef van Ploff Deluxe bij zit voor in ieders interieur. De keuze in kleur bestaat uit bruin, donkerbruin, cognac en antraciet. Deze kleuren zijn speciaal gekozen, omdat zij mooi aansluiten bij de leren look van de leren poef.

Bestel uw leren poef bij Zitzak.eu

Zitzak.eu is de specialist in zitzakken en met de leren poef van Ploff Deluxe wordt het ruime assortiment uitgebreid. Past deze stoere keuze helemaal bij jou? Wacht dan niet en bestel jouw leren poef vandaag nog online bij Zitzak.eu! En als u niet opzoek bent naar een lederen Ploff poef, dan heeft zijn er ook nog Ploff zitzakken waar u naar kan kijken. Ben je ook benieuwd naar andere modellen zitzakken, neem dan ook eens een kijkje bij merken als Sit & Joy en Terapy. De beste zitzakken vindt u op Zitzak.eu