Terapy

€ 0,00

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Terapy zitzak

De Terapy zitzak staat bekend om haar innovatieve ergonomische vormgeving en moderne design. Comfortabel én stijlvol dus. De Terapy zitzak onderscheidt zich van andere zitzakken doordat de Terapy zitzak zich volledig naar je lichaam vormt. Dit maakt het zitten op een Terapy zitzak ontzettend goed voor uw houding. De Terapy zitzak is dan ook een van de ‘gezondste’ zitzakken verkrijgbaar!

Terapy zitzak: comfort en design

De Terapy zitzak is zeer multifunctioneel te noemen. Een Terapy zitzak kun je namelijk op meerdere manieren gebruiken. Handig te gebruiken als stoel om op te zitten, om er even lekker helemaal in weg te zakken en zelfs heerlijk om op te slapen. Daarnaast beschikt de Terapy zitzak over een zeer stijlvol, modern design die jouw woonkamer zeker niet ontsiert! Dus naast haar praktisch nut heeft de Terapy zitzak ook een decoratieve functie. De “druppel” vorm maakt de Terapy zitzak erg herkenbaar, dit omdat geen enkel ander merk zoals de Drop & Sit zitzakken dat heeft. 

Terapy zitzak: materiaal en vulling

De Terapy zitzak wordt gemaakt van zacht rekbaar katoen. Terapy gebruikt alleen materialen van topkwaliteit, wat zeker aan de Terapy zitzak te merken is. Voor opvullen van de Terapy zitzak is dan ook een speciale vulling ontwikkeld en bestaat uit EPS-korrels. Deze korrels zorgen ervoor dat het volume van de Terapy zitzak langer wordt behouden vanwege minder lucht in de korrels. De hoes van de Terapy zitzak bestaat uit twee delen: een binnen- en buitenhoes. Zo word je ervan verzekerd dat de zitzakvulling niet zomaar in het rond kan vliegen. Het totaalpakket wat Terapy in haar zitzakken aanbiedt, zorgt voor een gezondere en natuurlijkere zithouding en is minder belastend voor je rug. De Terapy zitzak staat dan ook bekend als dé gezonde zitzak!

Terapy zitzak: in de was

Omdat de Terapy zitzak uit twee hoezen bestaat, is de zitzak gemakkelijk schoon te houden en te wassen. De buitenste hoes kan verwijderd worden en mee gewassen worden in de wasmachine. De hoezen zijn gemaakt van 92% katoen en 8% andere vezel. Daardoor moet de zitzak op maximaal 30° gewassen worden. De zitzakhoes van een Terapy zitzak kan niet in de droger en er wordt aangeraden de hoes ook niet te strijken.

Kies jouw favoriete kleur Terapy zitzak uit en haal hem nu nog in huis! Bekijk ons assortiment zitzakken van verschillende merken waaronder de Sit & Joy zitzakken erg populair zijn. Ook staat onze klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen te beantworoden. Bestel de mooiste Terapy zitzak bij Zitzak.eu