Grote zitzak

Ploff Crocodile 145 x 100 cm Zitzak Lime

€ 79,95 € 39,95

Ploff Crocodile 145 x 100 cm Zitzak Fuchsia

€ 79,95 € 39,95

Ploff Crocodile 145 x 100 cm Zitzak Aqua

€ 79,95 € 39,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

71 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

71 Artikel(en)

Languit op een grote zitzak

Voor de uitpakkers is er de grote zitzak. Deze zijn groter dan de normale zitzakken en bieden nog meer comfort daardoor. In de grote zitzak kunt u nóg lekkerder wegkruipen. U kunt er ook makkelijk met meerdere personen in relaxen. Heerlijk wegdromen in de grote zitzak binnen, of van het zonnetje genieten buiten. U kunt kiezen uit verschillende vormen, merken en kleuren, waardoor het design van de zitzak altijd bij uw buiten- en binneninterieur past. Ook grote zitzakken zijn erg leuk om als cadeau te schenken!

Inhoudelijke informatie grote zitzak

De grote zitzak is geschikt voor kinderen, voor volwassenen en sommige zijn zelf een zitzak buiten. De zitzak is gevuld met polystyreen balletjes. Dit zorgt ervoor dat de grote zitzak zich makkelijk tot uw lichaamshouding vormt. Ook kunt u de balletjes er makkelijk uithalen, de zitzak is namelijk voorzien van een ritssluiting. Zo kunt u de zitzak helemaal afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Als de zitzak vuil wordt, kunt u deze gemakkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Van sommige zitzakken kunt u de buitenhoes wassen in de wasmachine. De grote zitzak is verkrijgbaar in verschillende merken: p>

  • Ploff
  • Terapy
  • Drop & Sit
  • Sit & Joy

Behalve dat u kunt kiezen uit verschillende merken kunt u ook kiezen uit verschillende vormen en maten.

Grote zitzak bij Zitzak.eu

Zitzak.eu heeft de leukste zitzakken, waaronder de grote zitzak. Deze zitzakken zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals: blauw, groen, oranje, roze, paars, rood en nog veel meer. Zitzak.eu biedt de laagste prijsgarantie. U hebt keuze uit een ruim assortiment met het beste zitcomfort. Ook biedt Zitzak.eu de laagste prijsgarantie. En bent u niet helemaal tevreden over een grote zitzak of een ander product, neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u genieten van het heerlijke comfort van een grote zitzak? Bestel dan nu uw favoriete zitzak op zitzak.eu!