Poef zitzak

Ploff Pinguin 160 Liter Zitzak Lime

€ 49,95 € 19,95

Ploff Pinguin 160 Liter Zitzak Fuchsia

€ 49,95 € 19,95

Ploff Pinguin 160 Liter Zitzak Aqua

€ 49,95 € 19,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

poef zitzak

Als je opzoek ben naar een poef zitzak dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod als het gaat over poef zitzakken. Allerlei verschillende soorten, maten en kleuren zijn beschikbaar, zo zit er altijd wel een bij die het beste past bij jou! Het kenmerk van de poef zitzak is het feit dat het als het ware een zitzak is, in de vorm van een poef. Ideaal om op te chillen dus! We verkopen poef zitzakken van twee merken, namelijk Sit & Joy. Met de aanschaf van een poef zitzak van een van deze merken weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt!

Verschillende modellen van de poef zitzak

Zoals gezegd hebben wij een groot aanbod aan verschillende poef zitzakken. Deze zijn verschillende in vorm en grootte. Wij verkopen twee verschillende vormen, namelijk cilindervormige en kubusvormige poef zitzakken. De kubusvormige poefs zijn van het merk Ploff en hebben een inhoud van 160 liter. De cilindervormige poef zitzakken zijn van zowel Ploff als Sit & Joy en hebben een inhoud van 105 liter of 80 liter. Er zijn meer dan 10 verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder marine blauw, bruin, zwart en felle kleuren zoals lime en roze! Dus of de poef zitzak nu voor jezelf is of voor je kleine dochter of zoon, jullie zullen er beide super blij mee zijn!

Bestel jouw nieuwe poef zitzak en meer op Zitzak.eu

Wil jij een nieuwe poef zitzak? Bij Zitzak.eu bestel je deze gemakkelijk en snel online. Hierdoor wordt deze bij jou thuis afgeleverd en hoef jij hiervoor niets te doen. Zo kan je dus in principe een nieuwe poef zitzak bestellen terwijl je op de bank zit, en daar pas vanaf komen als de poef zitzak wordt afgeleverd.

Ben je eigenlijk toch opzoek naar iets anders, bijvoorbeeld eens van onze zitakken of heb je al een zitzak maar wil je graag nieuwe Zitzak vulling kopen? Ook dat bestel je makkelijk en snel bij ons! Wacht dus niet te lang en sla je slag!