Zitzak vulling

Zitzakvulling 50 liter EPS korrels

€ 24,95 € 14,95

Zitzakvulling 100 liter EPS korrels

€ 34,95 € 19,95

Zitzakvulling 150 liter EPS korrels

€ 39,95 € 24,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Welke zitzak vulling moet ik gebruiken?

Zitzak.eu biedt naast heel veel soorten zitzakken ook zitzak vulling aan. Iedere zitzak is voorzien van zitzak vulling, maar na veel gebruik is het mogelijk dat de vulling vervangen dient te worden voor meer comfort. Zitzak vulling bestaat in verschillende soorten die allemaal specifieke eigenschappen hebben. De verschillende soorten die wij als Zitzak.eu aanbieden zijn:

  • PE korrels
  • Polystyreenkorrels
  • Schuim
  • Veren
  • Combinatie veren/schuim
  • EPS korrels
  • EPS parels

Polystyreenkorrels en ESP-SE parels worden het meest gebruikt in zitzak vulling en worden ook gezien als kwalitatief de beste inhoud. EPS parels bestaan uit polystyreen en lucht en behouden zeer goed hun vorm tijdens gebruik hiervan. Ook is deze vulling voor zitzakken zeer brandveilig ten opzichte van de andere vullingen. Verder werkt dit materiaal isolerend en stoot het water af. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Polystyreenkorrels zijn gemaakt van een materiaal dat op piepschuim lijkt. Deze zitzak vulling is ook waterafstotend en houdt warmte goed vast. Een zitzak gevuld met deze inhoud is stevig en comfortabel. Ieder soort vulling staat bekend om de eigen kenmerken met hun eigen kwaliteitskenmerken.

Waarom koop ik vulling voor de zitzak?

Zitzak.eu biedt zitzak vulling aan in verschillende soorten, formaten en prijsklassen. Heeft u veel gebruik gemaakt van uw zitzak en begint u dit te merken aan het zitcomfort? Bestel dan bij ons nieuwe zitzak vulling. Dit zorgt ervoor dat jouw zitzak weer als nieuw zit!

Zitzak vulling aanbrengen kan soms wel een karwijtje zijn, aangezien je met ontzettend veel hele kleine losse bolletjes te maken hebt. Daarom wordt aangeraden om het aanbrengen niet in huis te doen, maar doe dit bijvoorbeeld buiten. U kunt alle zitzakken gemakkelijk openmaken door middel van een rits om op deze manier de navulling erin te gieten. Een tip is om een buisje te gebruiken bij het vullen, dit zorgt ervoor dat er minder vulling wordt verspild. Op deze manier kun je gericht al het materiaal in de zitzak krijgen zonder dat er veel verloren zal gaan.

Waar kan ik de goedkoopste zitzak vulling bestellen?

De goedkoopste zitzak vulling vindt u online bij zitzak.eu, de online aanbieder van zitzakken en toebehoren. Omdat een zitzak langdurig mee gaat wilt de inhoud wel een inkrimpen. Om de juiste hardheid van uw zitkussen te behouden is het mogelijk om uw zitzak of poef na te vullen. Deze zitzak vulling of poef vulling kunt u in verschillende hoeveelheden kopen zodat u niet perse opgezadeld blijft met grote hoeveelheden korrels. De korrels bestelt u gemakkelijk door een product te selecteren met de gewenste hoeveelheid, deze rekent u vervolgens af en de zak zal zo spoedig mogelijk bij de door u aangegeven locatie worden geleverd.

Zitzak vulling kopen?

Poef vulling is hetzelfde materiaal als zitzak vulling. Het enige verschil tussen een poef en een zitzak is de vorm. Een poef is om op te zitten en een zitzak is om in te relaxen. Deze twee doeleinde zorgen ervoor dat de inhoud van deze zitzakken anders zijn. Het creëren van een hang effect kan door een zitzak niet helemaal te vullen. Een poef waarop je goed kunt zitten creëer je door de poef goed te vullen waardoor deze wat harder wordt. Let dus goed op bij het kopen van vulling zitzak hoeveel inhoud de poef heeft. Zo kunt u goed inschatten hoeveel navulling u nodig heeft voor het gewenste resultaat.

Zitzak.eu

Heeft u vragen of opmerkingen die niet op de website vermeld staan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur voor u klaar. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer op de website of u kunt een e-mail sturen naar verkoop@zitzak.eu.