Zitzakken

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Lime

€ 99,95 € 59,95

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Aqua

€ 99,95 € 59,95

Ploff Giraffe 320 Liter Zitzak Fuchsia

€ 99,95 € 59,95
Filter makkelijk & snel
Geslacht
Merk
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

286 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

286 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Originele zitzakken bij Zitzak.eu!

Op deze website vindt u een groot assortiment aan zitzakken van diverse merken. Onze merken maken zitzakken in verschillende kleuren en maten. Er is dus altijd wel zitzakken die bij uw smaak en interieur past. Zitzakken zijn erg leuk om in de woonkamer te gebruiken. Daarnaast zijn zij populair als meubilair voor kinderkamers.

Onderhoud en materiaal zitzakken

Onze zitzakken worden gemaakt van een stevige nylon stof. Met deze stof zijn de zitzakken geschikt om buiten te gebruiken. U kunt ze schoonmaken met een vochtige doek. De vulling bestaat uit polystyreen korrels. Door deze kleine korrels vormt de zitzak zich helemaal naar uw lichaamshouding. Niet voor niets zitten zitzakken zo comfortabel! En wanneer zitzakken te hard gevuld zijn, kunt u via de ritssluiting wat zitzak vulling verwijderen.

Modellen zitzakken

Op Zitzak.eu koopt u verschillende modellen zitzakken. Natuurlijk hebben wij de Pear in ons assortiment, deze peervormige zak is de klassieker onder de zitzakken. De Pear is verkrijgbaar in twee maten en voorzien van een draaglus zodat u hem makkelijk verplaatst. Naast deze klassieker hebben we ook diverse loungemodellen. De loungekussens van Sit & Joy zijn uitermate geschikt om in een tuinset of loungeset te gebruiken. De leefkussens van Drop & Sit zijn wat groter en worden dan ook vooral gebruikt om binnen op te liggen of als zitzak buiten. Deze leefkussens zijn in twee maten verkrijgbaar, net als alle modellen van Drop & Sit. Naast klassieke zitzakmodellen zijn er ook modellen die gevormd zijn als een stoel zoals de Childrenchair van Sit & Joy of de Rondo van Drop & Sit.

Merken zitzakken

Wij van Zitzak.eu bieden verschillende maten zitzakken aan. Onze twee hardlopers zijn Sit & Joy en Ploff Deluxe. Beide merken hebben diverse modellen in het assortiment. Ook kunt u bij beide modellen terecht voor zitzakken in alle denkbare kleuren. Enkele populaire kleuren zijn lime en aquablauw maar ook de printjes zijn erg in trek.

Zitzakken

Minimal Price: 9,95 9.95