Poef

Sit & Joy Small Dot zitzak Oranje

€ 34,95 € 24,95

Ploff Deluxe Bull leren poef Cognac

€ 244,95 € 219,95

Ploff Deluxe Bull leren poef Darkbrown

€ 244,95 € 219,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

42 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

42 Artikel(en)

Een nieuwe poef

Ben jij opzoek naar een nieuwe poef waar je heerlijk op kunt zitten? Dan ben je bij zitzak.eu aan het juiste adres! Op onze website vind je een groot assortiment aan poefs van verschillende merken. Deze merken, Ploff en Sit & Joy, bieden de poef aan in verschillende soorten en maten. Er zit er dus altijd wel een bij die past bij jouw wensen. Daardat de poef in verschillende kleuren beschikbaar is, zal deze altijd passen in de ruimte waar jij hem voor wil gebruiken. Het is namelijk begrijpelijk dat je in de woonkamer een ander design zou willen dan in bijvoorbeeld een speel- of slaapkamer.

De poef in verschillende designs

Zoals gezegd heb je bij ons een ruime keuze aan poef. De eerste keuze die je kan maken is de kleur waarin jij je nieuwe poef zou willen hebben. Bij Zitzak.eu kan je kiezen uit meer dan tien verschillende kleuren. Dit zijn standaard kleuren als zwart, rood en groen, maar ook leuke prints zoals een camouflage print.

Daarna moet je een keuze maken met betrekking tot de grootte en de vorm van de poef! Bij ons heb je de keuze uit poefen in de vorm van een cilinder en in de vorm van een kubus. De cilindervormige poefen zijn verkrijgbaar in twee formaten, 80 liter en 105 liter. De kubusvormige poef van Ploff is verkrijgbaar met een inhoud van 160 liter.

Een poef voor in uw tuin of voor in uw woonkamer

Naast de hierboven benoemde poefen hebben we bij zitzak.eu ook enkele speciale exemplaren in onze collectie. Zo kan je met de Sit & Joy Capri en Capri xl gerust buiten gaan zitten. Deze zijn namelijk onderdeel van onze outdoor collectie en kunnen dus ook zeker tegen een stootje! Daarnaast hebben wij ook enkele poefen die behoren tot de Ploff Deluxe familie. Deze echte lederen poefen zijn een lust voor het oog en zullen in iedere woonkamer perfect opgaan in het interieur!

Ben je ook opzoek naar een van onze zitzakken om te combineren met je nieuwe poef, dan raden we ook zeker aan dat u daar een kijkje neemt!

Poef

Minimal Price: 21,95 21.95