Zitzakvulling

Ploff Panda zitzak 340 Liter Orange

€ 89,95 € 59,95

Ploff Monkey 100 Liter Zitzak Red

€ 49,95 € 24,95

Ploff Hippo 260 Liter Zitzak Aqua

€ 89,95 € 44,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Alles over zitzakvulling

Wat een zitzak zo speciaal maakt ten opzichte van gewone kussens, is de zitzakvulling die wordt gebruikt om een zitzak op te vullen. De speciale zitzakvulling zorgt voor uniek zitcomfort dat alleen een echte zitzak kan bieden. Echte zitzak vulling zorgt ervoor dat de zitzak naar je lichaam gaat staan en op verschillende punten voor ondersteuning zorgt. Ideaal dus om lekker in te relaxen en ook nog leuk als decoratiestuk in huis!

Soorten zitzakvulling

Zitzakvulling bestaat er in verschillende soorten die allemaal spoecifieke eigenschappen hebben:

  • PE korrels
  • Polystyreenkorrels
  • Schuim
  • Veren
  • Combinatie veren/schuim
  • EPS-SE korrels
  • EPS-SE parels

Polystyreenkorrels en ESP-SE parels worden het meest gebruikt in zitzakvulling en worden ook gezien als kwalitatief de beste zitzak vulling. EPS-SE parels bestaan uit polystyreen en lucht en behouden zeer goed hun vorm tijdens gebruik van deze zitzakvulling. Ook is deze zitzak vulling zeer brandveilig ten opzichte van andere zitzakvulling. Verder werkt deze zitzak vulling isolerend en stoot het water af. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Polystyreenkorrels zijn gemaakt van een materiaal dat op piepschuim lijkt. Deze zitzakvulling is ook waterafstotend en houdt warmte goed vast. Een zitzak met deze zitzak vulling is stevig en comfortabel.

Zitzakvulling in gebruik

Door gebruik van de zitzakvulling neemt de vulling zitzak in volume af. Dit is heel normaal en daarom moet zitzak vulling soms worden bijgevuld. Met zitzak vulling als navulling zorg je ervoor dat jouw zitzak altijd comfortabel blijft en je hem graag wil blijven gebruiken.

Zitzakvulling navullen

Zitzakvulling navullen kan soms wel een karwijtje zijn, aangezien je met ontzettend veel hele kleine losse bolletjes te maken hebt. Vul zitzakvulling dan ook niet na binnenshuis. Je kunt iedere zitzak op Zitzak.eu gemakkelijk openmaken om de vulling zitzak erin te gieten. Het is handig om een buisje te gebruiken bij het navullen van de zitzakvulling. Zo kun je gericht alle zitzakvulling in de zitzak krijgen zonder dat er veel vulling zitzak verloren gaat. En ben je nog wat twijfels over om een zitzak te kopen? Lees dan ons bericht waar we u helpen met de aankoop van een van onze zitzakken in ons assortiment. Bovendien staat onze klantenservice ook altijd klaar om u te helpen.