• Sit & Joy Mini Balina zitzak Oranje

Sit & Joy Mini Balina zitzak Oranje

  • Merk: Sit & Joy
  • Model: Mini Balina
  • Kleur: Oranje
  • Inhoud: 90 L
  • Afmeting: 50x63 cm
  • Materiaal: Nylon
Levertijd 3-5 werkdagen
Sit & Joy Mini Balina zitzak Oranje
€ 54,95
€ 24,95

Uitgebreide Beschrijving

Sit & Joy Mini Balina zitzak Oranje

Sit & Joy Mini Balina

De Sit & joy Mini Balina is een kleine loungestoel voor kinderen. De loungestoel heeft een inhoud van 90 liter.

De Sit & Joy Mini Balina is gemaakt van nylon, de vulling bestaat uit gerecyclede polystyreen balletjes. De loungestoel is geschikt om buiten te gebruiken, eventuele vlekken kunnen met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling kan dit afwijken. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Let op: dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje! Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons op afspraak af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Groenstraat 139-16 unit 523 te Tilburg.

Betalen

Bij Zitzak.eu zijn er verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen zullen wij uit coulance de nieuwe verzendkosten voor onze rekening nemen.