• Sit & Joy Children's Chair Aqua

Sit & Joy Childrens Chair zitzak Aqua

De Sit&Joy Childrens Chair is een trendy loungestoel voor kinderen. De stoel heeft een rug en armleuning, waardoor uw kind confortabel en stevig zit. De afmeting van de Childrens Chair heeft een volume van 60 liter. De stoel is geschikt voor kinderen tot een jaar of 4. De Childrens Chair is heerlijk zacht, antistatisch en spatwaterdicht waardoor u hem ook prima buiten kunt gebruiken.

Afmetingen 

  • Lengte: 45 cm
  • Hoogte: 50 cm
  • Breedte: 35 cm
LET OP: grootte is geschikt voor kinderen tot maximaal 4 / 5 jaar
Sit & Joy Childrens Chair zitzak Aqua
€ 49,95
€ 29,95

Uitgebreide Beschrijving

Sit&Joy Childrens Chair Aqua

De Sit&Joy Childrens Chair is een trendy loungestoel voor kinderen. De stoel heeft een rug en armleuning, waardoor uw kind confortabel en stevig zit. De afmeting van de Childrens Chair is 35x45x40 cm en heeft een volume van 60 liter. De stoel is geschikt voor kinderen tot een jaar of 4. De Childrens Chair is heerlijk zacht, antistatisch en spatwaterdicht waardoor u hem ook prima buiten kunt gebruiken.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling kan dit afwijken. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Let op: dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje! Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons op afspraak af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Groenstraat 139-16 unit 523 te Tilburg.

Betalen

Bij Zitzak.eu zijn er verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen zullen wij uit coulance de nieuwe verzendkosten voor onze rekening nemen.

Maatlabel

10030