Zitzak vulling

EPS Zitzak Navulling 50 liter

€ 19,95 € 9,95

EPS Zitzak Navulling 100 liter

€ 29,95 € 14,95

EPS Zitzak Navulling 150 liter

€ 34,95 € 19,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Welke zitzak vulling moet ik gebruiken?

Zitzak vulling bestaat in verschillende soorten die allemaal specifieke eigenschappen hebben:

  • PE korrels
  • Polystyreenkorrels
  • Schuim
  • Veren
  • Combinatie veren/schuim
  • EPS-SE korrels
  • EPS-SE parels

Polystyreenkorrels en ESP-SE parels worden het meest gebruikt in zitzak vulling en worden ook gezien als kwalitatief beste inhoud. EPS-SE parels bestaan uit polystyreen en lucht en behouden zeer goed hun vorm tijdens gebruik hiervang. Ook is deze vulling voor zitzakken zeer brandveilig ten opzichte van de andere vullingen. Verder werkt dit materiaal isolerend en stoot het water af. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Polystyreenkorrels zijn gemaakt van een materiaal dat op piepschuim lijkt. Deze zitzak vulling is ook waterafstotend en houdt warmte goed vast. Een zitzak gevuld met deze inhoud is stevig en comfortabel.

Zitzak vulling aanbrengen kan soms wel een karwijtje zijn, aangezien je met ontzettend veel hele kleine losse bolletjes te maken hebt. Daarom wordt aangeraden om het aanbrengen niet in huis te doen! Je kunt alle zitzakken gemakkelijk openmaken om de navulling erin te gieten. Het is handig om een buisje te gebruiken bij het vullen. Zo kun je gericht al het materiaal in de zitzak krijgen zonder dat er veel verloren zal gaan.

Waar kan ik de goedkoopste zitzak vulling bestellen?

De goedkoopste zitzak vulling vindt u online bij zitzak.eu, de online aabieder van zitzakken en toebehoren. Omdat een zitzak langdurig mee gaat wilt de inhoud wel een inkrimpen. Om de juiste hardheid van uw zitkussen te behouden is het mogelijk om uw zitzak of poef na te vullen. Deze zitzak vulling of poef vulling kunt u in verschillende hoeveelheden kopen zodat u niet persee opgezadeld blijft met grote hoeveelheden korrels. De korrels bestelt u gemakkelijk door een product te selecteren met de gewenste hoeveelheid, deze rekent u vervolgens af en de zak zal zo spoedig mogelijk bij de door u aangegeven locatie worden geleverd.

Poef vulling of vulling voor een zitzak kopen?

Poef vulling is hetzelfde materiaal als zitzak vulling. Het enige verschil tussen een poef en een zitzak is de vorm. Een poef is om op te zitten en een zitzak is om in te relaxen. Deze twee doeleinde zorgen ervoor dat de inhoud van deze zitzakken anders zijn. Het creëren van een hang effect kan door een zitzak niet helemaal te vullen. Een poef waarop je goed kunt zitten creëer je door de poef goed te vullen waardoor deze wat harder wordt. Let dus goed op bij het kopen van poef vulling hoeveel inhoud de poef heeft. Zo kunt u goed inschatten hoeveel navulling u nodig heeft voor het gewenste resultaat.

Zitzak vulling

Minimal Price: 9,95 9.95