Zitzak vulling

EPS Zitzak Navulling 100 liter

€ 14,95 € 9,95

EPS Zitzak Navulling 150 liter

€ 34,95 € 14,95

EPS Zitzak Navulling 200 liter

€ 39,95 € 18,95
Filter makkelijk & snel
Merk
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Alles over zitzak vulling

De zitzak vulling maakt een zitzak speciaal ten opzichte van een gewoon kussen. De speciale zitzak vulling zorgt voor uniek zitcomfort dat alleen een echte zitzak kan bieden. Echte zitzak vulling zorgt er namelijk voor dat de zitzak naar je lichaam gaat staan en op verschillende punten voor belangrijke ondersteuning zorgt. Ideaal dus om lekker in te relaxen en ook nog leuk als decoratiestuk in huis!

Welke soort zitzak vulling moet ik hebben?

Zitzak vulling bestaat in verschillende soorten die allemaal specifieke eigenschappen hebben:

  • PE korrels
  • Polystyreenkorrels
  • Schuim
  • Veren
  • Combinatie veren/schuim
  • EPS-SE korrels
  • EPS-SE parels

Polystyreenkorrels en ESP-SE parels worden het meest gebruikt in zitzak vulling en worden ook gezien als kwalitatief beste inhoud. EPS-SE parels bestaan uit polystyreen en lucht en behouden zeer goed hun vorm tijdens gebruik hiervang. Ook is deze zitzak vulling zeer brandveilig ten opzichte van de andere vullingen. Verder werkt deze zitzak vulling isolerend en stoot het water af. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Polystyreenkorrels zijn gemaakt van een materiaal dat op piepschuim lijkt. Deze zitzak vulling is ook waterafstotend en houdt warmte goed vast. Een zitzak gevuld met deze inhoud is stevig en comfortabel.

Het gebruik van zitzak vulling

Door gebruik van de zitzakken neemt het volume van de inhoud af. Dit is heel normaal en daarom moet zitzak vulling soms worden bijgevuld. Omdat er verschillende maten bestaan verschilt de inhoud natuurlijk ook. Om ervoor te zorgen dat u niet met enorme hoeveelheden vulling blijft zitten beschikt ons assortiment over 3 verschillende hoeveelheden, namelijk: 100, 150 en 200 liter. Hoeveel liter u nodig heeft kunt u terug vinden in de zitzak categorie, of u kunt contact opnemen met onze klantenservice.

Uw zitzak vullen met geschikte zitzak vulling

Zitzak vulling aanbrengen kan soms wel een karwijtje zijn, aangezien je met ontzettend veel hele kleine losse bolletjes te maken hebt. Daarom wordt aangeraden om het aanbrengen niet in huis te doen! Je kunt alle zitzakken gemakkelijk openmaken om de vulling erin te gieten. Het is handig om een buisje te gebruiken bij het navullen. Zo kun je gericht alle zitzak vulling in de zitzak krijgen zonder dat er veel verloren zal gaan. En heb je nog wat twijfels bij het zitzak kopen? Lees dan ons bericht waar we u helpen met de aankoop van een van onze zitzakken in ons assortiment. Bovendien staat onze klantenservice ook altijd klaar om u te helpen.