Verzenden en retourneren

Verzenden

Zitzak.eu is de online zitzaksite van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Zitzak.eu alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

De artikelen worden binnen 3 á 8 werkdagen bij u geleverd. 

Artikelen worden door DHL bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 7,50 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Voor specifieke producten (zoals erg grote pakketten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij de productomschrijving vermeld.

Niet thuis-bericht

Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In dat geval zal hij een niet-thuis bericht in de brievenbus doen. Dit briefje is niet erg groot dus zorg ervoor dat u het briefje niet over het hoofd ziet! Op het niet-thuis bericht staat een telefoonnummer en een link naar de website van DHL. Op deze manier kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken of een afspraak om het pakketje op te halen. Met de volgende link komt u op hiervoor bedoelde de webpagina terecht: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace 

Pakketje afhalen

Wanneer de bezorger het pakketje niet kan bezorgen gaat het pakketje terug naar het depot. U kan dan de zitzak bij het depot ophalen. Als de zitzak na een week niet is opgehaald wordt die retour naar ons gestuurd.  

Het pakketje wordt aan ons geretourneerd…

Indien u na ontvangst van het niet-thuis bericht geen actie onderneemt zal het pakketje op de zesde werkdag aan ons geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben, brengen wij u hiervan op de hoogte. De kosten van de retourzending (à € 7,50) neemt 1dagactie, uit coulance voor haar rekening. Uiteraard kunnen we het pakket nogmaals aan u verzenden, we vragen u hiervoor het bedrag van € 7,50 verzendkosten aan ons over te maken. 

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de status van verzending van uw pakketje, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op deze website invullen of even bellen naar 085-0493330.

Retourneren algemeen

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden en/of retourtermijn valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst een retourlabel vanuit Zitzak.eu te ontvangen dan worden daar kosten voor gerekend. Bij het terugstorten van uw aankoopbedrag worden de verzendkosten ingehouden. 

Ons adres is: Zitzak.eu, Bukkumweg 24N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden, dienen voorzien te zijn van een retourformulier. Deze doet u in de doos of verpakking van uw bestelling. Het retourformulier kan u hier .

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493330