Sit & Joy zitzak

Sit & Joy Capri zitzak Zand

€ 65,95

Sit & Joy Capri zitzak Navy

€ 65,95

Sit & Joy Capri zitzak Chocolade

€ 65,95
  1. Verwijder Dit Item Kleur: Lime
Filter makkelijk & snel
Merk
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

9 Artikel(en)

Sit & Joy zitzak

Sit & Joy is samen met Fatboy één van de populairste zitzakmerken in Nederland. Sit & Joy maakt zitzakken en loungekussens voor zowel volwassenen als kinderen. Het merk kent een grote diversiteit aan Sit & Joy modellen. Ook is de keuze aan kleurtjes en printjes enorm. Een Sit & Joy zitzak is onmisbaar in de kinderkamer. Ook in uw tuin of huiskamer past de Sit & Joy zitzak naadloos bij het interieur. Er is voor iedere interesse wel een passend kleurtje zitzak te vinden.

Materiaal en onderhoud Sit & Joy zitzak

Zoals veel zitzakken is een Sit & Joy zitzak gemaakt van stevig nylon. Nylon is een stof die u heel makkelijk kunt schoonmaken. Met een vochtig doekje kunt u het vuil afnemen en de Sit & Joy zitzak ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast kunt u deze stof zowel binnen als buiten gebruiken. U kunt met uw Sit & Joy zitzak lekker in het gras gaan liggen en genieten van het zonnetje. De zitzakken van Sit & Joy worden gevuld met kleine korrels polystyreen. Doordat de korreltjes zo klein zijn past de zitzak zich qua vorm helemaal aan uw lichaamshouding aan. Wanneer de Sit & Joy zitzak naar uw wens te stevig is gevuld kunt u er wat korreltjes uithalen. Alle zitzakken zijn namelijk voorzien van een ritssluiting.

Modellen Sit & Joy

Sit & Joy onderscheidt zich van haar concurrenten door de grote diversiteit aan modellen. Van kleine loungekussens tot grote leefkussens en van kleine poefjes tot grote banaanvormige of schoenvormige zitzakken. Sit & Joy heeft het allemaal. Het is dan ook niet voor niets dat u dit merk in vele kinderkamers tegen zult komen. Met haar zitzakken speelt Sit & Joy in op de wensen van een kind. De zitzakken zijn niet alleen verkrijgbaar in leuke vormen, ook kunnen de stoffen voorzien worden van leuke printjes zoals bloemetjes, Delfts Blauw en camouflageprinten.Voor vragen en/of opmerkingen over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk daarnaast ook eens het aanbod van Ploff zitzakken of Terapy zitzakken.

Sit & Joy zitzak

Minimal Price: 19,95 19.95