Leren poef

€ 0,00

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een leren poef voor jou

Bij Zitzak.eu ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar een leren poef! De poef van het merk Ploff Deluxe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en meerdere modellen. Dit is dan ook de reden dat er zeker een bij zit die past bij jou! De drie modellen, die de namen Bull, Buffalo en Rhino hebben, hebben alledrie andere afmetingen:

  • De leren poef Bull is 50x50x40 cm
  • De leren poef Buffalo is 80x80x40 cm
  • De leren poef Rhino is 75x50x40 cm

Een échte leren poef van de beste kwaliteit

De leren poef van het merk Ploff is gemaakt van echt leer en heeft een uitzonderlijk goede kwaliteit, dit is dan ook de reden dat deze poef lang meegaat en een robuuste uitstraling heeft. De leren poef is ook gemakkelijk schoon te maken, ideaal als je kleinere kinderen hebt die er af en toe een rommeltje van maken! De kwaliteit van het leer draagt ook bij aan een verhoogd zitcomfort! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de leren poef is het belangrijk dat je hem voor gebruik inspuit met spray voor leer!

De leren poefs die te koop zijn bij ons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk in de kleuren cognac, darkbrow, taupe en antraciet. Deze stijlvolle kleuren zorgen er voor dat de leren poef ideaal te gebruiken is als meubel in de woonkamer!

Bestel jouw leren poef gemakkelijk en snel bij Zitzak.eu

Zitzak.eu heeft alles wat je zoekt op het gebied van zitzakken en poefs! Is deze leren poef helemaal jouw ding? Wacht dan niet langer en bestel jouw nieuwe poef gemakkelijk en snel online! Ben je opzoek naar een poef die niet van leer is? Ook daarin is jouw keuze ruim! Ben je toch meer opzoek naar een van onze zitzakken? Met meer dan 300 verschillende zitzakken zit er sowieso een bij die voldoet aan al jouw wensen!