• EPS Parels Zitzak Navulling 50 liter

Zitzakvulling 50 liter EPS korrels

  • Model: EPS zitzak navulling
  • Inhoud: 50 liter
  • Materiaal: Gerecycled Polystyreen
  • Geschikt voor: het navullen of bijvullen van uw zitzak
  • Kleur: Wit
Zitzakvulling 50 liter EPS korrels
€ 24,95
€ 14,95

Uitgebreide Beschrijving

EPS Zitzak Navulling 50 liter

Deze zitzak navulling betreft een plastic zak met 50 liter EPS korrels. Eps korrels worden gerecycled uit hoogwaardig isolatiemateriaal en krijgen hierdoor een nieuw leven. EPS korrels beschikken over een CE-keurmerk en zijn daarnaast van milieuvriendelijk materiaal gemaakt.

Koop voordelig uw zitzakvulling van 50, 100, 150 en 200 liter hier in onze webshop

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling kan dit afwijken. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Let op: dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje! Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons op afspraak af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Groenstraat 139-16 unit 523 te Tilburg.

Betalen

Bij Zitzak.eu zijn er verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen zullen wij uit coulance de nieuwe verzendkosten voor onze rekening nemen.

Maatlabel

7261