• EPS Parels Zitzak Navulling 150 liter

Zitzakvulling 150 liter EPS korrels

  • Model: EPS zitzak navulling
  • Inhoud: 150 liter
  • Materiaal: Gerecycled Polystyreen
  • Geschikt voor: het navullen of bijvullen van uw zitzak
  • Kleur: Wit
Zitzakvulling 150 liter EPS korrels
€ 39,95
€ 24,95

Uitgebreide Beschrijving

EPS Zitzak Navulling 150 liter

Wordt uw zitzak na enige tijd wat slapper? De reden hiervoor is dat de EPS korrels versplinteren en daardoor steeds kleiner worden. Deze worden dus steeds fijner en nemen daardoor minder oppervlak in. Hierdoor zal uw zitzak gedurende de tijd steeds slapper worden.

Een geschikte oplossing is om de EPS zitzaknavulling van 150 liter aan te schaffen.

Koop voordelig uw zitzak navulling van 100, 150 en 200 liter hier in onze webshop!

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling kan dit afwijken. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Let op: dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje! Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons op afspraak af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Groenstraat 139-16 unit 523 te Tilburg.

Betalen

Bij Zitzak.eu zijn er verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen zullen wij uit coulance de nieuwe verzendkosten voor onze rekening nemen.

Maatlabel

7261