• Ploff Pinguin

Ploff Pinguin Zitzak 3+1 Gratis

  • Merk: Ploff 
  • Inhoud: 4 Pinguin zitzakken 
  • Materiaal: Polyester hoes gevuld met gerecylede polystyreen bolletjes 
  • Maat: 60 x 60 x 50cm 
  • Inhoud: 160 liter 
  • Kleur: Verkrijgbaar in 11 kleuren 
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten.
Ploff Pinguin Zitzak 3+1 Gratis
€ 99,80
€ 74,85

* Vereiste velden

€ 99,80
€ 74,85

Uitgebreide Beschrijving

Ploff Pinguin 3+1 Gratis

Ploff is een merk dat een ruim aanbod zitzakken aanbiedt, waaronder deze Pinguïn. De zitzak is een vierkante poef, die zowel gebruikt kan worden als decoratie en/of als stoel. Alle Ploff zitzakken zijn licht van gewicht en daarom overal te gebruiken.

Op dit moment hebben wij een speciale actie, namelijk 3+1 gratis! Dit betekent dat u op dit moment wel 31,95 bespaart als u vier Ploff Pinguïn zitzakken bestelt. Wij bieden de zitzak aan in 11 verschillende kleuren, die u ook leuk kunt combineren. De zitzakken zijn voorzien van gerecycled polystyreen bolletjes, waardoor u erg comfortabel zit.

Bestel snel drie Ploff Pinguïn zitzakken en ontvang de 4e gratis!

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling kan dit afwijken. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Let op: dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje! Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons op afspraak af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Groenstraat 139-16 unit 523 te Tilburg.

Betalen

Bij Zitzak.eu zijn er verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen zullen wij uit coulance de nieuwe verzendkosten voor onze rekening nemen.