Over zitzak .eu

Zitzak.eu: Over ons

In deze online winkel kunt u zitzakken van verschillende merken kopen. Momenteel leveren wij producten van Sit & Joy, Drop & Sit en Terapy. Binnenkort zullen hier nog andere merken bij komen. Zitzak.eu heeft geen fysieke winkel. De producten worden verzonden vanuit ons magazijn in Hilvarenbeek. Hier hebben wij ook ons kantoor gevestigd. Mocht u uw zitzak voorafgaand aan de aanschaf toch willen bekijken dan kunt u telefonisch informeren naar de aanwezigheid van uw zitzak en een afspraak maken om het product te komen bekijken. Over het algemeen zijn wij aanwezig tijdens kantooruren.

Zitzak.eu: Betaalwijzen

U kunt uw betaling op verschillende manieren voldoen. Voor de snelste afhandeling van uw bestelling adviseren wij u met iDeal te betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is sturen wij het product naar u op of geven wij onze leverancier opdracht het artikel te verzenden. Bij een bankoverschrijving wordt u op de hoogte gebracht van ons bankrekeningnummer waarnaar u het totaalbedrag handmatig kunt overmaken. Ook hier geldt dat wij uw bestelling verzenden zodra wij uw betaling binnen hebben. Een derde manier om uw betaling af te ronden is betaling middels een Klarna factuur. Wanneer u kiest voor Klarna betaalt u € 1,90 voor de facturering. De factuur wordt pas verzonden zodra de bestelling bij ons de deur uitgaat. Dat betekent dat u pas hoeft te betalen zodra u de zitzakken in huis heeft.

Zitzak.eu: Verzending en retournering

Wanneer u een zitzak bij ons besteld wordt deze in de meeste gevallen vanuit de leverancier verzonden. Doordat de zitzak niet eerst aan ons verzonden moet worden wordt er bij de verzending tijdswinst gemaakt. Indien u vragen heeft over de levertijd van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan bij de leverancier nagaan wat de verwachte leverdatum is en of er een track and trace code is waarmee u uw bestelling kunt volgen. Voor de zitzakken van Drop & Sit geldt dat zij speciaal voor u op maat gemaakt worden. De levertijd van deze producten bedraagt dan ook ongeveer vijf werkdagen.

Indien de zitzak niet naar wens is bestaat er de mogelijkheid om hem aan ons te retourneren. De verzendkosten van een retournering zijn voor uw eigen rekening tenzij u door onze fout een verkeerde zitzak heeft ontvangen. Wanneer u niet tevreden bent met uw zitzak zullen wij het aankoopbedrag crediteren minus een administratiebedrag van € 4,95. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met ons.

Onze zitzak partners