• Sit & Joy Dog Bed M zitzak Antraciet

Sit & Joy Dog Bed M zitzak Antraciet

  • Merk: Sit & Joy
  • Model: Dog Bed M
  • Kleur: Antraciet
  • Materiaal: Polyester
  • Afmetingen: 60x80cm
Sit & Joy Dog Bed M zitzak Antraciet
€ 59,95
€ 49,95

Uitgebreide Beschrijving

Sit & Joy Dog Bed M zitzak Antraciet

Een speciale zitzak speciaal ontworpen voor jouw hond! Een stoer en stevig kussen van het merk Sit & Joy is de nieuwe beste vriend van jouw hond en houdt de haren van jouw bank.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling kan dit afwijken. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Let op: dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje! Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons op afspraak af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Groenstraat 139-16 unit 523 te Tilburg.

Betalen

Bij Zitzak.eu zijn er verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Zitzak.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen zullen wij uit coulance de nieuwe verzendkosten voor onze rekening nemen.