Baby zitzak

€ 0,00

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De leukste baby zitzak

Een veilige baby zitzak vind je tegenwoordig van heel veel verschillende merken. Deze baby zitzak wordt speciaal met het oog op deze specifieke doelgroep ontwikkeld en biedt je kind een veilige ligomgeving. Een zitzak baby is comfortabel en lekker zacht, waardoor jouw kindje van alle gemakken van een zitzak kan genieten. Spelen, slapen en lekker uitrusten kan met een leuke baby zitzak. En een goed merk zitzak baby is uiteraard Sit & Joy!

Baby zitzak Sit & Joy Snoozy

Sit & Joy heeft de ultieme baby zitzak voor je kindje: de baby zitzak Snoozy. Deze zitzak baby is een zachte poef speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De zitzak baby Snoozy bezit een tuigje waarin jouw kleine veilig kan liggen op de baby zitzak zonder van de zitzak baby af te kunnen rollen. De nylon buitenkant van de baby zitzak Snoozy wordt gecombineerd met een bovenkant van velours. De specificaties van de zitzak baby Snoozy die je vindt bij Zitzak.eu:

  • Materialen: nylon en velours
  • Afmeting: 75x55 cm
  • Kleur: Camel, lime, roze en blauw

Baby zitzak specificaties

Een baby zitzak moet natuurlijk comfortabel zijn, maar ook goed ondersteunen. Zo kan een baby lekker liggen en toch goed om zich heen kijken om de wereld in zich op te nemen. Een zitzak baby is voorzien van een riempje om ervoor te zorgen dat de baby niet van de zitzak af kan vallen of zich kan omdraaien. Een handige baby zitzak is gemakkelijk op te bergen en staat ook nog eens leuk in huis. Een baby zitzak is namelijk in werkelijk alle kleuren verkrijgbaar en past binnen ieders interieur. Praktisch en ook nog eens mooi in huis! De bovenkant van een zitzak baby is vaak gemaakt van fleece en kan makkelijk gewassen worden. Zo hoef je niet bang te zijn voor kleine ongelukjes, de zitzak baby is zo weer schoon. Wanneer je baby wat groter wordt, kan de zitzak baby gebruikt worden als stoeltje. Dus ook voor peuters is de baby zitzak nog gemakkelijk te gebruiken. Een duurzame aankoop dus, zo’n baby zitzak!

Baby zitzak online bestellen?

Ben je op zoek naar de leukste zitzak baby voor bij jou in huis? Kijk dan in ons assortiment voor de mooiste zitzak baby van Sit & Joy: baby zitzak Snoozy. Maar ook voor de grote broer of zus van uw baby, biedt Zitzak.eu speciale kinder zitzakken. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar voor al uw vragen over zitzakken.